Etusivu Staffi Amstaffi Yhdistys Alaosastot Pentuvälitys Jalostus ja terveys Kasvattajia Harrastukset Staffi-lehti Erikoisnäyttely 2018 Staffipäivä 2017 Linkit Jäsenille Tapahtuma-arkisto In English
50vuotiskuva

Tervetuloa staffiyhdistyksen sivuille!

Staffordshirenbullterrieriyhdistys on Suomen Kennelliiton hyväksymä virallinen rotujärjestö staffordshirenbullterriereille ja amerikanstaffordshirenterriereille, tuttavallisemmin staffeille ja amstaffeille.

• VUOSIKOKOUSKUTSU 22.4.2018 (14.2.18)

Vuosikokouskutsu

Kokouksessa hyväksytettäväksi esitettävä JTO julkaistu 15.2.2018 päivän aikana

Kahvitarjoilu varataan ennakkoon 9.4.2018 mennessä

• Vuosikokous 22.4.2018 Helsingissä, kahvitarjoilu varataan ennakkoilmoittautumisten perusteella (7.2.18)

Staffordshirenbullterrieriyhdistys SBTY ry järjestää vuosikokouksen Helsingissä 22.4.2018  klo 14 (valtakirjojen tarkastus klo 13:20-13:50).

Kokouksessa on kahvitarjoilu ja sen takia kokoukseen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan etukäteen - näin kokoustarjoiluja voidaan varata oikea määrä. Voit ilmoittaa samalla kertaa useamman henkilön.

Kokoukseen voi osallistua vaikka ei olisi ilmoittautunut etukäteen. Kahvitarjoilu varataan vain ennakkoilmoittautuneille.

Ilmoittaudu 9.4.2018 mennessä.

Kokouskutsu julkaistaan Staffi 1/2018 -lehdessä.

Ilmoittaudu täällä

• Haetaan RAHASTONHOITAJAA (6.2.18)

Haetaan uutta rahastonhoitajaa hoitamaan yhdistyksen taloutta yhdessä hallituksen ja kirjanpitäjän kanssa. Rahastonhoitajan tehtäviin kuuluu:

• maksuliikenne
    • kirjanpito
    • toimiminen yhteyshenkilönä kirjanpitäjään tiliasioissa

Tehtävään valittavan tulee olla riittävän perehtynyt yhdistyksen taloushallintoon.
    Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Olethan yhteydessä ja kerrot itsestäsi lisää!

Tiedustelut ja hakemukset: sihteeri Salina Parkkonen, sihteeri@staffordshirenbullterrieriyhdistys.fi

• Yhdistyshistorian havinaa 50 vuodelta (3.2.18)

Staffordshirenbullterrieriyhdistys SBTY ry.n 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi julkaisemme yhdistyksen fb.sivuilla yhdistyksen historiaa vuosikymmenten ajoilta.

Historian havinaa yhdistyksen fb.sivuilla

• TERVEYSKYSELYn tulokset (23.1.18)

Sbty:n jalostustoimikunta toteutti staffeille terveyskyselyn, jonka tarkoituksena oli kartoittaa staffien terveystilannetta, ja sen pohjalta päivittää JTO:n (jalostuksen tavoiteohjelman) tilastot ajantasalle.

Terveyskyselyn tulokset

Kiitos vastanneille!

• Staffien yhteenveto RKO-raporteista vuosilta 2015-2017 (23.1.18)
  • LUONNETESTI 24,-25.3.2018 HELSINGISSÄ, ETUSIJALLA AMSTAFFIT JA STAFFIT (7.1.18)

LUONNETESTI 24. - 25.3.2018 OULUNKYLÄSSÄ HELSINGISSÄ. ETUSIJA AMSTAFFIT JA STAFFIT.
    ILMOITTAUTUMISET 12.3. KLO 18-21 PUH. 045 -67 66 354

Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry järjestää luonnetestin 24.-25.3.2018, Helsingissä, Oulunkylässä.
    Tuomarit Tarja Matsuoi ja Lea Haanpää
    Vastaava koetoimitsija Susanna Berghäll

Ilmoittautuminen:
    Paikan varaus puhelimitse 12.3. klo 18-21. Paikan varauksen jälkeen omistaja saa tunnukset, joilla täyttää ilmoittautumislomakkeen Virkussa.
    Ilmoittautumisten vastaanotto ja tiedustelut Susanna Berghäll, puh 045 -67 66 354, amstaffit.kokeet@gmail.com

Osallistumismaksu 50.00€ (amstaffit ja staffit, muut 60€)
    IBAN-tilinumero FI26 4055 2020 1490 52
    Viesti LT HKI 3/2018

Koiran tulee olla rokotettu, 2 vuotta mutta ei vielä 7 vuotta täyttänyt ja luonnetestiin tulee tuoda alkuperäinen rekisteripaperi, kopio ei käy. Juoksuiset nartut eivät voi osallistua. Rajoitus 10 koiraa / päivä.

• STAFFI -lehdelle haetaan PÄÄTOIMITTAJAA ja TAITTAJAA (28.12.17)

Staffordshirenbullterrieriyhdistys SBTY ry etsii PÄÄTOIMITTAJAA ja TAITTAJAA rotujärjestön jäsenlehdelle. STAFFI -lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Nykyinen päätoimittaja Annika Einiö siirtyy uusien haasteiden pariin vuosikokouksen jälkeen, ja taittaja Eija Viitanen siirtyy uusien haasteiden pariin uuden taittajan löytyessä.

PÄÄTOIMITTAJA
    Haetaan Staffi 2/18 lehdestä alkaen uutta päätoimittajaa tekemään tulevaisuuden jäsenlehteä. Sydämesi sykkii staffeille, hallinnassa tietotekniset taidot, kiinnostunut yhdistystoiminnasta ja sinulla on kokemusta lehdenteosta. Suunnittelet yhdessä toimikunnan kanssa, kuuntelet herkällä korvalla mitä koirarintamalla tapahtuu ja olet osa rotujärjestön ja Kennelliiton viestintää.

TAITTAJA
    Haetaan uutta taittajaa tekemään yhdessä lehden toimikunnan ja päätoimittajan kanssa tulevaisuuden jäsenlehteä. Lehden toimikunta toimittaa taittajalle materiaalit sovitun aikataulun mukaan. Taittajalla on vapaus kehittää lehden ulkoasua. Taittajan tehtävä vaatii kokemusta taittotyöstä.
    Olethan yhteydessä ja kerrot itsestäsi lisää!

Hakemukset: sihteeri Salina Parkkonen, sihteeri@staffordshirenbullterrieriyhdistys.fi
    Tiedustelut: päätoimittaja Annika Einiö, annika.einio@gmail.com

• Staffit ja amstaffi mukana laajassa aineenvaihduntatutkimuksessa (13.11.17)

Uutisarkisto »