Etusivu Staffi Amstaffi Yhdistys Alaosastot Pentuvälitys Jalostus ja terveys Kasvattajia Harrastukset Staffi-lehti Erikoisnäyttely 2017 Staffipäivä 2016 Linkit Jäsenille Tapahtuma-arkisto In English
staffipäivä2016

STAFFIPÄIVÄ

Tule mukaan viettämään mukava päivä staffien ja staffiharrastajien parissa 20.11.2016 Klaukkalaan! Ohjelmaa on tänäkin vuonna paljon ja se on suunnattu sekä kasvattajille, että harrastajille.

KASVATTAJA-AAMIAINEN

Aamiaisella kasvattajat ja kasvattajaksi aikovat voivat keskustella ajankohtaisista rodun jalostukseen sekä kasvattamiseen liityvistä aiheista. Aamiainen 5 € / osallistuja.

NUORI STAFFI -KILPAILU & NÄYTTELYTREENIT

Nuori staffi -kisa on epävirallinen näyttely alle 18 kuukautta vanhoille rekisteröidyille staffordshirenbullterriereille. Kisan tuomarina toimii ulkomuototuomari Nina Janger. Urokset ja nartut kisaavat omissa, iän mukaan määräytyvissä luokissa. Osallistumismaksu on 10 € / koira.

Nuori staffi -kisan tulokset

Ennen kisaa järjestetään näyttelytreenit, joissa kerrotaan lyhyesti perustiedot näyttelyistä sekä opetetaan, miten staffi esitetään näyttelyssä. Treenit ovat maksuttomat.

KENNELLIITON JALOSTUSTARKASTUS

Tapahtumassa järjestetään jalostustarkastuksen ulkomuoto-osio staffeille. Koiran tulee olla täyttänyt 18 kk. Tarkastajana toimii ulkomuototuomari Kaisa Metteri-Gold (kennel Masterbolt). Tarkastuksen hinta on 20 € / koira.

KOIRATANSSI

Tutustu koirasi kanssa koiratanssiin Koirakeitaan kouluttajan johdolla. Mukaan mahtuu 20 koiraa, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Koiratanssiin tutustuminen on maksuton.

ILMOITTAUDU 6.11.2016 MENNESSÄ

Ilmoittautuminen on päättynyt. Aikataulut julkaistaan noin viikkoa ennen tapahtumaa.

TIEDUSTELUT

Kasvattaja-aamiainen ja jalostustarkastus: Eija Rahikka, rahikan.tila@ippnet.fi, p. 045 612 8064
Muut: Hanna Fransas, hannafransas@hotmail.com, p. 045 150 1970

Tapahtumassa voimassa Kennelliiton rokotusmääräykset. Ota koirasi rokotustodistus mukaan!