Etusivu Staffi Amstaffi Yhdistys Alaosastot Pentuvälitys Jalostus ja terveys Kasvattajia Harrastukset Staffi-lehti Erikoisnäyttely 2019 Staffipäivä 2019 Linkit Jäsenille Tapahtuma-arkisto In English
staffipaiva2019_nettibanner

STAFFIPÄIVÄ 2019

Lauantaina 19.10. kokoonnumme viettämään Staffipäivää Inkooseen! Ohjelmassa kasvattaja-aamiainen, Nuori staffi -kilpailu, näyttely- ja arkitottelevaisuustreenit sekä jalostustarkastus. Ilmoittaudu 13.10. mennessä.

09:00 - 11:30 Kasvattaja-aamiainen
10:00 - 12:00 Näyttelytreenit
10:00 - 12:00 Arkitottelevaisuustreenit
12:00 - 15:00 Jalostustarkastukset
12:00 - 16:00 Nuori staffi -kilpailu

Kutsukirje

Kasvattaja-aamiainen

Kasvattaja-aamiaisella aiheena tällä kertaa staffien luonne. Luennoimassa ja keskustelua virittelemässä eläinfysiologi ja soveltavan eläintieteen tohtori Kai Pelkonen (Käytösklinikka Onnellinen Koira).

Kasvattaja-aamiaiselle voivat osallistua myös kasvattajaksi aikovat ja rodun jalostusasioista kiinnostuneet rodun harrastajat.

Näyttely- ja arkitottelevaisuustreenit

Näyttelytreenit ohjaa Jarmo Varjela. Treenit ovat hyvä tilaisuus harjoitella vaikkapa Nuori staffi -kisaa varten.

Arkitottelevaisuustreenit ohjaa Maarika Wallenius. Saat vinkkejä arkielämään koirasi kanssa ja voit harjoitella esimerkiksi toisten koirien ohitustilanteita.

Treenit toimivat drive-in periaatteella eli voit tulla paikalle silloin kun haluat. Suosittelemme, että saavut ajoissa jos haluat yksilöllisempää ohjausta.

Treenit ovat maksuttomat eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Nuori staffi -kilpailu

Nuori staffi -kisa on epävirallinen näyttely alle 18 kuukautta vanhoille rekisteröidyille staffordshirenbullterriereille. Urokset ja nartut kisaavat omissa, iän mukaan määräytyvissä luokissa.

Kisan tuomarina toimii ulkomuototuomari Jouni Nummela.

Jalostustarkastus

Tapahtumassa järjestetään jalostustarkastuksen ulkomuoto-osio staffeille. Tarkastuksen suorittaa Kaisa Metteri-Gold. Koiran tulee olla täyttänyt 18 kk. Tarkastukseen voi ilmoittautua maksimissaan kymmenen koiraa. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

PAIKKA

Granåsan hevostila
Kvisintie 15, 10160 Inkoo

ROKOTUKSET

Kaikkien osallistuvien koirien tulee olla rokotettu Kennelliiton määräysten mukaisesti.

Myös alle 5 kuukautinen pentu voi osallistua Nuori Staffi -kilpailuun mikäli sillä on Kennelliiton määräysten mukaisesti rokotukset kunnossa. Huomioithan, että sekä penikkatauti-, että rabiesrokotteen antamisesta täytyy olla kulunut vähintään 21 vuorokautta.

TIEDUSTELUT

staffipaiva@gmail.com

Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan päättyi ja lähetämme kutsukirjeet piakkoin! Nuori staffi -kisassa on mukana yli 50 koiraa, jalostustarkastuksessa 10 koiraa ja kasvattaja-aamiaiselle ilmoittautui n. 30 henkilöä.