Etusivu Staffi Amstaffi Yhdistys Alaosastot Pentuvälitys Jalostus ja terveys Kasvattajia Harrastukset Staffi-lehti Erikoisnäyttely 2018 Staffipäivä 2018 Linkit Jäsenille Tapahtuma-arkisto In English

Pentuvälitys

Staffien pentuvälittäjä:

Sari Suomela
Joensuu
sari.suomela(at)edu.joensuu.fi

Sari voi auttaa myös tilanteissa, joissa joudut luopumaan aikuisesta koirastasi. Ota siis yhteyttä niin saat apua uuden vastuullisen kodin etsimisessä.

Amstaffien pentuvälitystiedot löytyvät Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistyksen sivulta.

Pentuja välityksessä

Pentuja odotetaan syntyväksi joulukuun puolivälissä yhdistelmästä:

isä FI MVA Fullylawful Loacked'n'loaded
lonkat D/D, kyynärnivelet 0/0, polvet 0/0, silmät terveet, perinnöllisesti L2-HGA ja HC -terve

emä Asterion's Shine Moonchild by Dragon
lonkat C/C, kyynärnivelet 1/0, polvet 0/0, silmät terveet, perinnöllisesti L2-HGA -terve

Kennel Fullylawful
Pirjo Zukale
pirjo.zukale@saunalahti.fi

Aikuiset kotia etsivät

Ei välityksessä tällä hetkellä!

Pentuvälityksen ehdot

Välitämme vain Suomessa kasvatettuja pentueita. Pentuvälityksen pääsyvaatimukset:

• kasvattajan tulee olla SBTY ry:n jäsen vähintään puoli vuotta ennen nartun astutusta
  • kasvattaja sitoutuu liittämään kasvattamiensa pentujen ostajat Staffordshirenbullterrieriyhdistyksen pentuejäseniksi.
  • pentueen vanhempien tulee olla terveystutkittuja ennen astutusta
  • molemmilla vanhemmilla pitää olla Kennelliiton viralliset tutkimustulokset lonkista ja silmistä sekä molemmilla vanhemmilla vähintään yksi virallinen tutkimustulos polvista.
  • astutuksesta tulee olla kulunut vähintään viisi viikkoa tai nartun tulee olla ultraäänitutkimuksella todettu kantavaksi
  • kaihia sairastavien vanhempien pentuja ei välitetä
  • toisen vanhemmista tulee olla L-2-HGA -testattu terveeksi (mikäli vanhempien testituloksia ei löydy yhdistyksen ylläpitämästä listauksesta, toimita todistukset testitulossivuilla näkyvään osoitteeseen)

Pentuvälitykseen eivät pääse kasvattajien pentueet:

• Jotka rekisteröivät yli 50 pentua vuodessa rotuun katsomatta
  • Astuttavat toistuvasti alle 10 kk välein narttuja