Etusivu Staffi Amstaffi Yhdistys Pentuvälitys Jalostus ja terveys Kasvattajia Harrastukset Staffi-lehti Erikoisnäyttely 2020 Staffipäivä 2019 Linkit Jäsenille Tapahtuma-arkisto In English
Pkuva 1

Tervetuloa staffiyhdistyksen sivuille!

Staffordshirenbullterrieriyhdistys on Suomen Kennelliiton hyväksymä virallinen rotujärjestö staffordshirenbullterriereille ja amerikanstaffordshirenterriereille, tuttavallisemmin staffeille ja amstaffeille.

• Kuvia erikoisnäyttelystä 2020 (11.9.20)

Kuvia saa käyttää ei-kaupallisiisn tarkoituksiin kunhan mainitsee kuvaajan nimen. Suuri kiitos teille kuvaajat!

Katja Hashani

Juho Sandberg

Essi Sailomäki

• Yhdistys hyvittää staffien jalostustarkastuksen tulosten julkaisumaksun (30.8.20)

Kennelliiton jalostustietojärjestelmää on kehitetty ja järjestelmään on mahdollista tallentaa jalostustarkastusten tulokset. Kennelliitto on lähettänyt tästä sähköpostia ainakin osalle jalostustarkastettujen koirien omistajille.

Jos olet saanut viestin Kennelliitolta, toivomme että pyydät Kennelliittoa tallentamaan koirasi tulokset jalostustietojärjestelmään. Näin tulokset ovat kaikkien nähtävillä ja niistä voidaan myöhemmin tehdä erilaisia raportteja ja yhteenvetoja esimerkiksi jalostuksen tavoiteohjelmaan.

Yhdistyksen hallitus on päättynyt hyvittää Kennelliiton perimän julkaisumaksun (2 € Kennelliiton jäsenille, 5 € muille) sen jälkeen kun tulokset näkyvät jalostustietojärjestelmässä. Kun olet maksun maksanut, lähetä kuitti sekä koirasi nimi rahastonhoitajalle (rahastonhoitaja@staffordshirenbullterrieriyhdistys.fi), joka hyvittää maksun sinulle kahden viikon kuluessa.

Yhdistys lähettää Kennelliitolle tiedustelun, miten tulokset saataisiin jatkossa automaattisesti ja ilman lisämaksua jalostustietojärjestelmään.

• Erikoisnäyttelyyn ilmoittautunut 248 koiraa (24.8.20)

Näyttelyyn on ilmoitettu yhteensä 248 koiraa: 119 staffia ja 129 amstaffia.

Näyttelyssä noudatetaan viranomaisten määräyksiä ja suosituksia sekä Kennelliiton ohjeita. Järjestelyihin voidaan joutua tekemään muutoksia, jos yleiset ohjeet ja määräykset muuttuvat. Erikoisnäyttelyn poikkeusjärjestelyt ja ohjeet.

Alla aikataulut, jotka postitetaan numerolappujen kanssa kaikille ilmoittautuneille tämän viikon aikana.

Online -tulospalvelu

Näyttelyssä käytössä sähköiset arvostelut

DNA-joukkotestaukset järjestetään klo 9-10 ja klo 13-14 eläinlääkärin toimesta Petmobiili.

Lataa aikataulu (PDF)

• Muistutus: 10 € tukea muiden yhdistysten luonnetesteihin (23.7.20)

SBTY tukee 1.1.2020 alkaen yhdistyksen jäsenen staffin tai amstaffin osallistumista luonnetestiin 10 eurolla kun koira osallistuu jonkun toisen yhdistyksen kuin Staffordshirenbullterrieriyhdistys SBTY ry.n tai Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry.n järjestämään luonnetestiin.

Tuki myönnetään, koska muiden järjestämät testit ovat yleensä kalliimpia kuin SBTY:n tai Amstaffiyhdistyksen testit.

Kun koirasi tulokset näkyvät jalostustietojärjestelmässä, lähetä rahastonhoitajalle osoitteeseen rahastonhoitaja@staffordshirenbullterrieriyhdistys.fi:

• kopio tositteesta, josta käy ilmi maksamasi ilmoittautumismaksu; esimerkiksi verkko-pankista tulostettu kuitti
    • tilitietosi

Rahastonhoitaja maksaa kymmenen euron tuen tilillesi kahden viikon kuluessa.

• Päätös vuoden 2020 näyttely- ja harrastuskoirakilpailuista (17.7.20)

Näyttelykoirakilpailut eli Vuoden staffi 2020 ja Vuoden veteraani 2020 -kilpailut järjestetään, jos vuoden aikana järjestetään vähintään kahdeksan kilpailussa huomioitavaa näyttelyä. Kilpailussa huomioitavia näyttelyitä ovat Suomessa järjestettävät kansainväliset ja NRD-näyttelyt sekä SBTY:n oma erikoisnäyttely ja Suomen terrierijärjestön erikoisnäyttely. Tähän mennessä kilpailuissa huomioitavia näyttelyitä on järjestetty kaksi kappaletta ja Kennelliiton tapahtumakalenterin mukaan tulossa olisi vielä lisää 12 näyttelyä.

Muut vuoden 2020 kilpailut (toko, rally-toko ja agility sekä ko. lajien tulokaskisat) järjestetään normaalisti ko. kilpailujen sääntöjen mukaan.

• Haetaan TUOTEMYYJÄÄ (13.7.20)

Haetaan uutta tuotemyyjää hoitamaan yhdistyksen tuotemyyntiä yhdessä hallituksen ja rahastonhoitajan kanssa.

Tuotemyyjän tehtäviin kuuluu:

• tuotteisiin liittyvien tiedusteluiden vastaaminen
    • tuotemyynnin valikoiman ylläpito
    • tuotemyynnin tuotteiden postitus
    • toimiminen yhteyshenkilönä Ilowillan kanssa

Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.
    Olethan yhteydessä ja kerrot itsestäsi lisää!

Tiedustelut ja hakemukset: sihteeri Salina Parkkonen, sihteeri@staffordshirenbullterrieriyhdistys.fi

Uutisarkisto »