NUORI STAFFI -KILPAILU SÄÄNNÖT

Nuori staffi -kisa on epävirallinen näyttely alle 18 kuukautta FCI:n tunnustaman maan kenneljärjestössä rekisteröidyille staffordshirenbullterriereille, jotka on tunnistusmerkitty Kennelliiton hyväksymällä tavalla. Urokset ja nartut kisaavat omissa, iän mukaan määräytyvissä luokissa.

UROKSET:  NARTUT:
Patukat alle 7 kk Pikkupullat alle 7 kk
Koipeliinit 7-10 kk  Rimppakintut 7-10 kk
Pahikset 11-13 kk Pissikset 11-13 kk
Machot 14-17 kk   Pimatsut 14-17 kk

Tuomari valitsee jokaisesta luokasta neljä parasta koiraa, jotka palkitaan. Luokkavoittajat jatkavat paras uros- tai paras narttu -luokkiin. Paras uros ja narttu kilpailevat kisan voitosta. Jokainen koira saa kirjallisen arvostelun.

STAFFEIN PARI -kilpailu, parikilpailussa kilpailevat parit, jotka muodostuvat kahdesta mahdollisimman samannäköisestä koirasta. Parikilpailuun ilmoittautuminen paikan päällä ilmoittautumisen yhteydessä.

PARAS PÄÄ -kilpailu, Tuomari valitsee jokaisesta luokasta yhden jatkoon kilpailemaan parhaasta päästä.

PARAS KASVATTAJA -kilpailu, paras kasvattajaryhmä valitaan niiden kasvattajien kesken, joilla vähintään kolme koiraa osallistuu kilpailuun.

Tapahtumassa noudatetaan Suomen Kennelliiton hallituksen hyväksymiä rokotusmääräyksiä. Kaikkien osallistuvien koirien tulee olla rokotettu Kennelliiton määräysten mukaisesti. Huomioithan, että sekä penikkatauti-, että rabiesrokotteen antamisesta täytyy olla kulunut vähintään 21 vuorokautta.