Vuoden Juniori Staffi

Voimassa 1.1.2024 alkaen

Vuoden Juniori Staffi-kilpailussa huomioidaan tulokset korkeintaan neljästä (4) näyttelystä, joista vähintään kaksi (2) on kotimaisia näyttelyitä. Korkeintaan kaksi (2) tulosta neljästä saa olla ulkomaisista näyttelyistä. Ulkomaisten näyttelyiden tulokset ja näyttelyn koiramäärä on todistettava virallisella tositteella tai kyseisen maan tietokannan esim. tuloslinkillä.  Sijoituksista ei huomioida kuin enintään kaksi (2) tulosta samalta tuomarilta.

Tulosten mennessä tasan, voittajan ratkaisee arvonta, jonka hallitus suorittaa.

Pistelaskussa huomioidaan erikoisnäyttelyinä SBTY:n erikoisnäyttely ja Terrierijärjestön erikoisnäyttely.

Sijoituksista huomioidaan enintään kaksi (2) samalta tuomarilta.

Näyttely Ryhmänäyttely, KR- ja NORD näyttelyt   KV näyttelyt   Erikoisnäyttelyt
Sijoitus 1-5 juniori 6-> junioria 1-5 junioria 6-> juniroria 1-5 junioria 6-> junioria
ROP jun 6 8 8 9 9 11
VSP jun 5 7 7 8 8 10
jun1 (ei SA) 4 6 6 7 7 9
jun2 3 5 5 6 6 8
jun3 2 4 4 5 5 7
jun4 1 3 3 4 4 6

Pistelaskentaohje:
1. Taulukosta valitaan näyttelytyyppi (Ryhmänäyttelyt, KR- ja NORD näyttelyt, KV näyttelyt ja erikoisnäyttelyt)
2. Taulukosta valitaan koiramäärä (alle vai yli 5 junioristaffia).
3. Taulukosta valitaan koiran sijoituksen mukaan pisteet.