Vuoden TOKO-koira ja TOKO-tulokas

Voimassa 1.1.2024 alkaen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Staffordshirenbullterrieriyhdistys SBTY ry:n jäsenten omistamat staffordshirenbullterrierit. Omistajan on oltava ollut yhdistyksen jäsen vähintään vuoden ajan. Kilpailu järjestetään kalenterivuosittain.

Vuoden TOKO-koira -kilpailuun hyväksytään koiran kolme parasta virallista tottelevaisuuskoetulosta edellisen kalenterivuoden ajalta.

• ALO luokassa saavutetut pisteet (max 200) kerrottuna 1,5:llä (max.300p)
  • AVO luokassa saavutetut pisteet (max 320) VOI luokassa saavutetut pisteet (max 320) + 5p/koe
  • EVL luokassa saavutetut pisteet (max 320) + 10p/koe

Tulosten mennessä tasan, voittajan ratkaisee arvonta, jonka suorittaa hallitus.

Vuoden TOKO-tulokkaana palkitaan em. laskukaavan mukaan parhaiten menestynyt kyseisenä kalenterivuonna virallisen kilpailu-uransa aloittanut koira. Sama koira voi olla sekä Vuoden TOKO-koira että Vuoden TOKO-tulokas.

Jokaisen koiran tulokset on toimitettava Staffi-lehdessä erikseen ilmoitetulle henkilölle annettuun määräaikaan mennessä. Valitukset Vuoden TOKO-koira ja Vuoden TOKO-tulokas -kilpailun tuloksista on tehtävä viimeistään kahden (2) kuukauden kuluessa tulosten julkaisemisesta.