Etusivu Staffi Amstaffi Yhdistys Alaosastot Pentuvälitys Jalostus ja terveys Kasvattajia Harrastukset Staffi-lehti Erikoisnäyttely 2017 Staffipäivä 2017 Linkit Jäsenille Tapahtuma-arkisto In English

STAFFIPÄIVÄ

Tule mukaan viettämään mukava päivä staffien ja staffiharrastajien parissa 5.11.2017 Vantaalle!

Ohjelmaa on tänäkin vuonna ja se on suunnattu sekä kasvattajille, että harrastajille.

KASVATTAJA-AAMIAINEN klo 9:30 - 12:00

Aamiaisella osallistujat voivat keskustella ajankohtaisista rodun jalostukseen sekä kasvattamiseen liityvistä aiheista. Aamiainen 5 € / osallistuja. Aamiaisen luennon aiheena:

STAFFIEN ATOPIA JA RUOKINTATUTKIMUS

Luennoitsijana: Johanna Anturaniemi (os. Roine), MMM, tohtorikoulutettava, eläinlääketieteen yo

Luennolla käydään läpi Helsingin yliopistolla tehdyn staffien atopia- ja ruokintatutkimuksen tuloksia. Tutkimuksessa selvitettiin koirien iho-oireiden muutoksia, allergiatestituloksia, yleistä verenkuvaa, suolistomikrobistoa sekä ihon geenitoimintaa. Tarkoituksena oli tutkia miten ruoka vaikuttaa iho-oireisiin, veriarvoihin, geenitoimintaan ja suolistomikrobistoon sekä etsiä näiden asioiden suhteen eroja terveissä ja atooppisissa staffeissa.

NÄYTTELYTREENIT klo 11:00 NUORI STAFFI -KILPAILU  klo 12:00 -

Nuori staffi -kisa on epävirallinen näyttely alle 18 kuukautta vanhoille rekisteröidyille staffordshirenbullterriereille. Kisan tuomarina toimii ulkomuototuomari Hilkka Salohalla. Urokset ja nartut kisaavat omissa, iän mukaan määräytyvissä luokissa. Osallistumismaksu on 10 € / koira.

Urokset:
Patukat n. 5 – 6 kk
Koipeliinit 7 - 10 kk
Pahikset 11 – 13 kk
Machot 14 – 17 kk

Nartut:
Pikkupullat n. 5 - 6 kk
Rimppakintut 7 - 10 kk
Pissikset 11 - 13 kk
Pimatsut 14 – 17 kk

Alle 5 kuukautinen pentu voi osallistua Nuori Staffi -kilpailuun mikäli rabiesrokotteesta on kulunut 22 vrk.n varoaika.

Nuori staffi -kisan 2016 tulokset

Ennen kisaa järjestetään näyttelytreenit, joissa kerrotaan lyhyesti perustiedot näyttelyistä sekä opetetaan, miten staffi esitetään näyttelyssä. Vetäjinä Sanne Välinen ja Pauliina Jakonen. Treenit ovat maksuttomat.

KENNELLIITON JALOSTUSTARKASTUS (klo 12:00 -)

Tapahtumassa järjestetään jalostustarkastuksen ulkomuoto-osio staffeille. Koiran tulee olla täyttänyt 18 kk. Tarkastajana toimii ulkomuototuomari Karin Bergbom. Tarkastuksen hinta on 20 € / koira.

ILMOITTAUDU 26.10.2017 MENNESSÄ <- jatkettu ilmoittautumisaikaa

Ilmoittaudu linkkien kautta

NUORI STAFFI-KILPAILU, JALOSTUSTARKASTUS ja NÄYTTELYTREENI

KASVATTAJA-AAMIAISELLE

Maksutiedot:

Kasvattaja-aamiainen 5 € / osallistuja
Nuori Staffi -kilpailu 10 € / koira
Jalostustarkastus 20 € / koira

FI79 8000 1401 5066 55
viite 2017 11059
Lähetä maksukuitti osoitteeseen sihteeri@staffordshirenbullterrieriyhdistys.fi

Kutsukirjeet lähetetään noin viikkoa ennen tapahtumaa, jonka jälkeen julkaistaan aikataulut.

TAPAHTUMAPAIKKA

ShowHau Center, Nilsaksentie 2 (Valimokuja 2), 01510 Vantaa

TIEDUSTELUT

Kasvattaja-aamiainen ja jalostustarkastus: Eija Rahikka, rahikan.tila@ippnet.fi, p. 045 612 8064
Muut: Salina Parkkonen, sihteeri@staffordshirenbullterrieriyhdistys.fi, p. 050 5737 111

Tapahtumassa voimassa Kennelliiton rokotusmääräykset. Ota koirasi rokotustodistus mukaan!